Page 23 - Informail 203-213
P. 23
De Estafette Wie is Wie
Ik had het niet verwacht, maar ik was “de De gebraden kip: Mijn naam is Vero
gelukkige” om het estafette stokje te krijgen. 1 hele kip, citroen, ui, kruiden en zout. Haulussy-van Wijk
Omdat veel van jullie altijd vragen naar mijn en sinds 26 maart jl.
vaak veranderende uiterlijk, zal ik daar iets Je maakt de kip schoon, dus het vet enz. ben ik werkzaam als
over zeggen. weghalen; Je laat de kip +/- 20 minuten in Directiesecretaresse
water, citroen en zout staan; voor Christiaan Sap
Vaak doe ik iets anders met mijn haar. Dan was je de kip af. Nu ga je de kip met en Paul Smulders.
Eigenlijk heb ik kroes haar, dus ik kan bijna kruiden bereiden naar je eigen smaak.
van alles doen. Je zet de kip in een schaaltje en je dek hem af De woensdag is een
Ik heb een heleboel staartjes die ik op en af kan met folie.Dit gaat de oven in +/- 45 miuten. beetje een vreemde
zetten. Dat is wel makkelijk, maar ik moet wel Je haalt de folie eraf en als het goed is, is het dag om te starten
goed uitkijken dat ze niet loslaten(geintje). al van binnen gaar. maar aangezien ik
Nu heb ik een bijzondere afro, zoals velen Nu laat je de kip een mooie kleur van buiten via het uitzend-
hebben kunnen zien op het personeelsfeest. krijgen. Als dat gebeurd is, is het klaar om te bureau werkte, en
Dat vind ik heel gaaf. eten. daardoor geen opzeg-
termijn had, kon ik
Een andere hobby die ik heb zijn mijn nagels. De Macaroni Pie: nog even genieten
Deze zien er altijd mooi uit. Bijvoorbeeld een 1 pakje macaroni elleboogjes van het gezelschap van Simone die inmiddels
leuk design of zo. Dat vind ik zo speciaal als je ½ liter volle melk met haar mannen naar de Westerlaan is
iemand een hand geeft of op het moment dat 3 zakjes geraspte jong belegen kaas verhuisd. Bovendien kon ik zo na twee
ik iemand bij de balie heb staan. Ze zeggen zout en peper naar smaak. hectische dagen weer het weekend ingaan
dan dat ik leuke en aparte nagels heb. Dat 2 eieren om me weer op te laden voor nog meer
hoor ik vaak! 1 ui informatie en allerlei nieuwe gezichten en
1 eetlepel boter. namen waarvan ik moet bekennen dat ik de
Ook hou ik heel veel van dansen, dat komt Macaroni eerst koken. In een schaal doe je de helft alweer vergeten ben!
denk ik ook door mijn cultuur. En hoe ik zelf 2 eieren, melk, zout en peper.
ben, dus meestal ben ik blij. Samen kloppen. Dit mengsel voeg je aan de Week 13 was mijn eerste solo week en waren
Ik ga heel vaak naar Antilliaanse feesten. Dan macaroni toe, samen met 2 1/2 zakje kaas, de heren compleet aan mij overgeleverd en
waan ik mij op Curaçao, het enige wat ik dan boter en de gesnipperde ui. daar hebben ze een feestelijk tintje aan gegeven
nog mis is de zon. Nu de schaal insmeren met boter en de door mij te verwelkomen met een prachtig
Wat ik ook zo leuk vind is dat ik binnen macaroni bijvoegen.. boeket!
Radio Holland met bepaalde collega’s mijn De rest van de kaas strooi je over de macaroni,
eigen taal kan spreken: papiaments. de schotel mag nu in de oven voor ca. 45 Wat ik verder over mezelf kan vertellen, is dat
Wat ik zeker belangrijk en interressant vind is minuten of totdat het een mooie bruin kleur ik getrouwd ben met Eric van Wijk en dat
lekker eten. Ik hou van bijna alle Antilliaanse heeft. Eerst goed laten afkoelen voordat je onze dochter Sophia Lara Romée nu bijna 1,5
gerechten. Een typisch Antilliaans gerecht is het aan snijdt . jaar oud is.
de Macaroni Pie. Dat is wel zo lekker als je BON APETIT !!!
het met kip eet.
Hierbij doe ik twee recepten, zodat jullie het Het estaffette stokje gaat nu door naar: Personalia
ook kunnen uitproberen. En geloof mij dat Marten Walinga. Verjaardagen
jullie er van gaan genieten!! door: Gabi Lambertina 1/5 Remco Reinigert
2/5 Huib Bijleveld
De camera gaat naar... 2/5 Tom Westra
4/5 Wim Nieuwveld
5/5 Henk Aardse
9/5 Jan van Straten (Finance), Alex
Romein
Stuur eens een kaartje naar...
Gerrit van Veelen.
Ook dit jaar organiseert P&O Nedlloyd
een voetbaltournooi. Het spektakel zal
plaatsvinden bij Hoogvliet-Rijnmond op 24
mei. Natuurlijk zal ook Radio Holland met
een top-elftal van de party zijn. Althans ...
dat hangt van u af!
Om kans te maken op de felbegeerde
bokaal zoeken wij voetballers om ons team
te versterken en supporters. Schroom niet
en bel (010-4283330) of mail
(s.gajadhar@rhm.nl) me vandaag nog.
De eerste lunch in het nieuwe gebouw van de Radio Holland Group samen met de verhuizers en
door:Sailesh Gajadhar
medewerkers van de Stichting Historisch Materiaal.
www.rhmarine.nl